Queso con Tequila
Queso con Tequilan este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție conține 326 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze proaspete de cilantro, smântână, brânză Monterey jack și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 4 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Queso Fundido alla Tequila, Queso baie cu Tequila de Rick Bayless, și IHCC: Tequilan infuzat Queso Fundido pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția coriandrului, într-un aragaz lent de 4 litri și amestecați bine. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 3 până la 4 ore, amestecând ocazional.
Serviți garnisit fierbinte cu chipsuri de cilantro și tortilla alături. De asemenea, are un gust excelent peste cartofii copți.
Într-o tigaie medie la foc mediu, adăugați salsa și tequila.
Lăsați să fiarbă timp de 5 minute.
Se adaugă brânza și se amestecă până se topește.
Se toarnă amestecul în vasul de servire și se ornează cu cilantro tocat.
Se servește cu chipsuri de tortilla.