Quesadillas Grozave La Grătar

Quesadillas Grozave La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Quesadillas la grătar. Această rețetă vegană servește 10 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 38 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, patru brânzeturi, taco Bell și salsa chunky și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crock Pot - Carne De Vită Grozavă, Fasole Grozavă, Baie Grozavă! Ferma Longmeadow, Aripi Grozave La Grătar!!, și Mare Romaine La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se Presara 2 Linguri. brânză pe jumătate din fiecare tortilla. Se acoperă cu salsa și coriandru. Îndoiți în jumătate pentru a închide umplutura; apăsați ușor pentru a fixa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
BrânzăBrânză
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Grătar 1 până la 2 min. pe fiecare parte sau până când brânza este topită și quesadillas sunt ușor rumenite pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Tăiați în jumătate pentru a servi.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista