Quesadillas Enchilada La Grătar

Quesadillas Enchilada La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Enchilada quesadillas la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 2396 calorii, 80g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, amestec de brânză colby-monterey jack, fâșii de ardei gras prăjite și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Enchilada Quesadillas, Cu Fața Deschisă Enchilada Veggie Quesadillas, și Quesadillas La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul de contact închis timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Între timp, într-un castron mare, combinați fâșii de pui tocate, brânză, fâșii de ardei prăjiți și smântână; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți 4 tortilla cu sos enchilada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Întindeți amestecul de pui uniform peste sosul enchilada. Se acoperă cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Când grătarul este încălzit, Așezați 1 quesadilla pe suprafața inferioară a grătarului. Închideți grătarul; gatiti 3 pana la 5 minute sau pana se rumeneste si branza se topeste. Repetați cu quesadillas rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Tăiați fiecare în 4 pene.
7
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista