Quesadillas de șuncă și ciuperci

Quesadillas de șuncă și ciuperci
Rețeta de șuncă și ciuperci Quesadillas ar putea satisface pofta ta mexicană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $1.32 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 302 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, tortilla de făină, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quesadillas De Ciuperci, Quesadillas De Ciuperci, și Quesadillas De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șuncă, ardei iute verde și ciuperci; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Scoateți din tigaie. Ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați 1 tortilla în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați 2 linguri de brânză peste jumătate de tortilla; aranjați 1/2 cană amestec de șuncă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Se presara cu 2 linguri de brânză; ori în jumătate. Gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se topeste branza. Repetați procedura cu restul de tortilla, brânză și amestec de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista