Quesadillas de spanac și ciuperci
Spanacul reteta si Quesadillas ciuperci ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 35 minute. Acest hor d ' oeuvre are 137 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați unt, tortilla de făină, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toțiretetele au 158 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 57%. Încercați Quesadillas de spanac și ciuperci, Quesadillas de spanac și ciuperci, și Quesadillas crocante de ciuperci, spanac și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți spanacul conform instrucțiunilor pachetului.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Presărați 1/2 cană de brânză pe o parte a fiecărei tortilla.
Așezați brânza tortilla cu fața în sus pe foile de copt și coaceți 5 minute sau până când brânza este topită.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ciupercile și se fierbe aproximativ 5 minute.
Se amestecă spanacul și se continuă gătitul timp de 5 minute.
Așezați o cantitate egală de amestec pe partea de brânză a fiecărei tortilla. Îndoiți tortilele în jumătate peste umplutură.
Încălziți uleiul într-o tigaie separată la foc mediu.
Așezați quesadillas în tigaie pe rând și gătiți 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Tăiați fiecare quesadilla în 4 pene pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.