Quesadillas de spanac cu brânză Feta
Quesadillas de spanac cu brânză Feta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 64 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, ceapă, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 82%. Rețete similare includ Quesadillas cu spanac și Feta, Quesadillas cu spanac, pere și Feta, și Quesadillas cu spanac și brânză de capră cu ceapă caramelizată și roșii uscate.
Instrucțiuni
Întindeți 2 tortilla cu cremă de brânză.
Puneți spanacul, ceapa și brânza feta peste crema de brânză. Se acoperă cu restul de 2 tortilla; apăsați ușor.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Gatiti fiecare quesadilla in tigaie 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Tăiați fiecare quesadilla în 8 pene.
Tăiați roșiile cherry în jumătate; se acoperă cu smântână, jumătăți de roșii și măsline. Asigurați-vă cu scobitori.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.