Quesadillas de somon afumat cu roșii calde și Rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Quesadillas de somon afumat cu roșii calde și Rucola. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $5.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 706 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână tortilla de făină, suc de lămâie, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Mini Quesadillas De Somon Afumat, QUESADILLAS de somon afumat cu brânză de capră, și Salată caldă de somon și Rucola de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se înmoaie ceapa feliată într-un castron cu gheață și apă rece 15 minute, apoi se scurge bine și se usucă.
În timp ce ceapa se înmoaie, amestecați brânzeturile, arpagicul, coaja și piperul într-un castron cu o spatulă de cauciuc până se combină bine.
Întindeți aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de brânză uniform peste fiecare dintre cele 2 tortilla (păstrați tortilele rămase acoperite cu folie de plastic). Top 1 tortilla cu un strat uniform de somon, acoperind complet crema de brânză, apoi top cu alte tortilla, partea de brânză în jos. Faceți încă 5 quesadillas în același mod, apoi stivuiți pe o farfurie și răciți, acoperite cu folie de plastic, până când sunt gata să se încălzească.
Înjumătățiți, lăsați și curățați avocado, apoi tăiați longitudinal în felii groase de 1/8 inch. Periați ușor feliile de avocado cu suc de lămâie.
Încălziți grătarul la foc mare până când este foarte fierbinte, apoi reduceți căldura la moderat. Periați ușor 2 quesadillas pe ambele părți cu puțin ulei, apoi prăjiți pe grătar (1 la un moment dat, dacă este necesar) până când partea inferioară este aurie cu niște pete înnegrite, aproximativ 1 minut. Întoarceți quesadillas cu o spatulă și prăjiți până când partea inferioară este aurie cu câteva pete înnegrite, 1 până la 2 minute, apoi transferați pe o foaie de copt, aranjând în 1 strat și acoperiți cu folie pentru a se menține cald. Prăjiți quesadillas rămase în același mod, folosind o a doua foaie de copt.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți roșiile, amestecând ocazional și condimentând cu sare și piper, până când abia începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Transferați quesadillas în farfurii, apoi acoperiți cu ceapă, avocado, roșii și rucola.