Quesadillas de pui Chipotle, caise și Brie
Chipotle de pui, caise și Brie Quesadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 719 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați chipotle în sos adobo, brie, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Quesadillas ușor de pui, Brie și pătlagină, Quesadillas De Pui Chipotle, și Chipotle La Grătar-Quesadillas De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați puiul, conservele de caise, chipotle în sos adobo, ceapa verde, coriandru într-un castron mare.
Topiți untul într-o tigaie mare.
Puneți o tortilla în tigaie și rotiți-o în unt și lăsați-o deoparte.
Repetați pentru cealaltă tortilla și lăsați-o în tigaie.
Întindeți amestecul de pui, caisele și brie pe tortilla și acoperiți cu cealaltă tortilla.
Așezați o farfurie pe quesadilla și răsturnați-o din tigaie în farfurie și apoi glisați-o înapoi în tigaie pentru a răsturna quesadilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.