Quesadillas De Pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Quesadillas de pui. Această rețetă servește 6. O porție conține 495 calorii, 25g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2896 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, brânză monterey jack, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quesadillas de Pollo (Quesadillas de pui), Ananas Dak Bulgogi Quesadillas (Coreeană picant ananas BBQ pui Quesadillas), și BBQ șuncă, șuncă și ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, combinați primele șase ingrediente. Gatiti, neacoperit, la foc mediu timp de 10 minute sau pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Ungeți o parte a tortilelor cu unt; așezați partea unsă cu unt în jos pe o foaie de copt ușor unsă. Lingură 1/3 cană amestec de pui peste jumătate din fiecare tortilla; se presară cu 1/3 cană brânză.
Îndoiți partea simplă a tortilla peste brânză.
Se coace la 375 la 9-11 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Se taie în pene; se servește cu smântână și guacamole.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Montinore Red Cap Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Montinore Cap Roșu Pinot Noir]()
Montinore Cap Roșu Pinot Noir
Fructe echilibrate cu presiune minimă asupra mediului. Acesta este un amestec al tuturor blocurilor Pinot Noir cultivate. Fiecare lot este fermentat folosind drojdii native, rezultând o expresie adevărată a terenului pe care a fost cultivat. Bea de acum până în 2018. Asociați cu: somon, cârnați, dovlecei, carne la grătar și ciuperci sunt câteva dintre numeroasele ingrediente pe care le-am asociat cu vintage 2014.