Quesadillas de porumb și fasole neagră
Rețeta Quesadillas de porumb și fasole neagră este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole, ulei de canolan, jack de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Quesadillas Cu Fasole Neagră, Quesadillas de porumb și fasole neagră, și Quesadillas de fasole neagră și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, zdrobiți grosolan fasolea cu un tocător de cartofi. Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați porumb și gătiți timp de 3 până la 4 minute, amestecând ocazional, până când porumbul începe să se rumenească.
Adăugați porumb în castron cu fasole.
În aceeași tigaie, ulei cald.
Adăugați ceapa și jalapeo și saut timp de 2 minute.
Adăugați usturoi și saut 1 minut mai mult. Se amestecă amestecul în castron cu fasole și porumb.
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
Când se răcește, se amestecă brânza și se condimentează cu sare și piper. Preîncălziți cuptorul la 93°.
Întindeți o tortilla pe o suprafață de lucru și întindeți o porție de 1/2 cană de amestec de fasole pe jumătate. Îndoiți tortilla în jumătate. Repetați cu tortilele rămase și amestecul de fasole. Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti cat mai multe tortilla cat se potrivesc in tigaie, 3 minute, apoi intoarceti quesadillas si gatiti pana se rumeneste si crocanta si branza se topeste, cu 2 pana la 3 minute mai mult.
Așezați quesadillas pe o foaie de copt și păstrați-l cald în cuptor în timp ce gătiți quesadillas rămase.
Tăiați în pene și serviți.