Quesadillas De Porc La Grătar
Quesadillas de porc la grătar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți tortilla de făină, cilantro, garnitură: crenguță de cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quesadillas De Porc La Grătar, Quesadillas De Porc La Grătar, și Quesadillas De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente.
Se amestecă uniform amestecul de porc pe 1 parte a fiecărei tortilla; se presară cu brânză. Îndoiți tortilele în jumătate, apăsând ușor pentru a sigila.
Întindeți untul pe ambele părți ale quesadillas.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mediu și gătiți quesadillas 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Tăiați fiecare quesadilla în jumătate pentru porții principale sau în sferturi pentru porții de aperitiv.
Se serveste cu topping-uri dorite.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe brambly, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate prietenoasă cu alimentele. Zilele calde, însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate ale râului rus sunt cunoscute pentru strălucirea acestui vin.