Quesadillas De Pizza La Grătar

Quesadillas de Pizza la grătar este un fără gluten, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. O porție conține 64 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pepperoni, sos de pizza, tortilla cu aromă de spanac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați BBQ șuncă, șuncă și ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), Pizza Quesadillas, și Pizza Quesadillas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Așezați 2 tortilla pe foaia de prăjituri.
Presărați fiecare cu 1/2 cană de brânză. Completați fiecare cu jumătate din pepperoni.
Presărați 1/2 cană de brânză rămasă peste fiecare. Completați fiecare cu tortilla.
Transferați quesadillas la grătar la 4 până la 6 inci de la foc mic. Acoperiți și grătiți 2 până la 3 minute, rotind ocazional, până când tortilla de jos se rumeneste. Întoarceți-vă cu un turnător larg de clătite. Acoperiți și grătiți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când tortilla de jos este maro aurie.
Transferați quesadillas înapoi în foaia cookie.
Tăiați fiecare quesadilla în 8 pene.
Se servește cu sos de pizza.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.