Quesadillas de dovlecei, roșii și brânză de capră la grătar

Rețeta Quesadillas de dovlecei, roșii și brânză de capră la grătar este gata în aproximativ 17 minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $2.3 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 367 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați roșii, tortilla de făină, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovlecei, brânză de capră și Frittata de roșii, Pizza cu roșii și dovlecei uscate cu brânză de capră # SundaySupper, și Dovlecei la grătar, brânză de capră și panini pesto.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Combinați brânza de capră, măslinele și ceapa într-un castron mediu.
Tăiați feliile de dovlecel pe ambele părți cu spray de gătit și presărați sare. Grătar, întorcându-se după 4 minute, până la fiert, 8 minute în total.
Aburiți o parte a fiecărei tortilla cu spray de gătit.
Așezați tortilla, cu ulei în jos, pe suprafața de lucru.
Presărați amestecul de brânză de capră peste jumătate din fiecare tortilla. Aranjați feliile de dovlecei și roșii în straturi peste brânză. Îndoiți cu grijă tortilele pentru a închide umplutura.
Întoarceți căldura la mediu-scăzut. Quesadillas la grătar, rotind o dată, până când brânza este topită și umplutura este încălzită, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Tăiați în pene și serviți.