Quesadillas de ceapă la grătar și gouda afumată cu mini salată de lăstari de mazăre

Quesadillas de ceapă la grătar și gouda afumată cu mini salată de lăstari de mazăre
Rețeta ceapa Bbq și quesadillas Gouda afumate cu Mini salată de mazăre este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 948 calorii, 35g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de grătar achiziționat, muguri de mazăre, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Quesadillas De Ceapă La Grătar Și Gouda Afumată Cu Mini Salată De Lăstari De Mazăre, Goudan afumat și Quesadillas de ceapă dulce, și Ceapă de grătar la grătar și Quesadillas Gouda afumate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă ceapa și saut până aproape moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați sos de grătar și 2 linguri de apă. Se amestecă până când ceapa este acoperită uniform, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CeapăCeapă
ApăApă
5
Așezați 4 tortilla pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
6
Presărați 1/4 de brânză, apoi 1/4 de coriandru și 1/4 de ceapă pe fiecare tortilla. Completați fiecare cu a doua tortilla și apăsați pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
7
Periați tigaia cu 1 linguriță de ulei; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 1 quesadilla; gatiti pana se topeste branza, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
9
Se pune pe foaia de copt în cuptor. Repetați cu quesadillas rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Tăiați fiecare quesadilla în sferturi; Aranjați 4 sferturi pe fiecare farfurie. Aruncați lăstarii de mazăre într-un castron mediu cu 5 lingurițe de ulei, sos fierbinte și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
Sos FierbinteSos Fierbinte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Serviți salata cu quesadillas.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista