Quesadillas De Cartofi Dulci De Porc
Carne de porc-cartofi dulci Quesadillas ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă face 4 porții cu 640 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză mexicană, untul, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Quesadillas De Cartofi Dulci, Quesadillas De Cartofi Dulci, și Quesadillas De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. străpungeți cartoful dulce de câteva ori cu o furculiță și cuptorul cu microunde până la moale, 7 până la 10 minute.
Lăsați să se răcească ușor, apoi îndepărtați pielea și zdrobiți carnea cu o furculiță; deoparte.
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc, pudra de chile și 1 linguriță de sare și gătiți, rupând carnea, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul, cartoful dulce și scallions și gătiți, amestecând, încă 2 minute.
Se adaugă cilantro și se condimentează cu sare.
Transferați amestecul într-un castron.
Ștergeți tigaia; adăugați 1/2 lingură de unt și topiți la foc mediu-mare.
Adăugați o tortilla, întindeți un sfert din amestecul de porc pe o jumătate și acoperiți cu 1/2 cană de brânză. Îndoiți tortilla peste umplutură și gătiți până când quesadilla este aurie, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o foaie de copt și se introduce la cuptor pentru a se încălzi. Repetați pentru a face încă 3 quesadillas.
Tăiați în pene și serviți cu jalapenos murat și smântână, dacă doriți.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.