Quesadillas Cu Flori De Dovlecel
Zucchini-Blossom Quesadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 14 porții cu 136 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de făină de tortilla de porumb, ulei vegetal, brânză de coarde oaxacan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Quesadillas Cu Flori De Dovleac, Quesadillas Cu Flori De Dovleac, și Quesadillas cu flori de dovleac ale lui Mirna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa, usturoiul si 1/2 lingurita de sare in ulei intr-o tigaie mare si grea la foc mediu, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie.
Adăugați roșii și gătiți, amestecând ocazional, până când roșiile se descompun, 3 până la 5 minute.
Adăugați flori și 1/4 linguriță de sare, apoi acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Combinați făina de tortilla, apa și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare și frământați până se formează un aluat uniform, aproximativ 1 minut.
Ciupiți suficient aluat pentru a forma o bilă de 1 1/2 inch și transferați-o pe o farfurie; aluatul trebuie să fie umed, dar nu lipicios. Dacă este necesar, frământați puțin mai multă făină de tortilla sau apă. Formați aluatul rămas în aproximativ 13 (1 1/2 inch) bile, transferându-le pe farfurie și acoperiți cu folie de plastic.
Apăsați 1 bilă de aluat între pătratele de plastic din presa de tortilla pentru a forma o tortilla de 5 1/2 până la 6 inci (mai mică de 1d16 inci grosime). Îndepărtați 1 pătrat de plastic, apoi, ținând tortilla în palmă, puneți 1 lingură rotunjită de brânză (1/2 uncie) pe o parte a tortilei și întindeți 1 lingură rotunjită umplând un strat plat peste brânză, lăsând o margine de 3/4 inch. Îndoiți tortilla în jumătate, folosind pătrat de plastic ca ajutor, și prindeți marginile pentru a sigila, aplatizând ușor.
Faceți mai multe quesadillas în același mod, aranjându-le în 1 strat și acoperind cu folie de plastic.
Ulei foarte ușor comal (sau tigaie pentru pizza), apoi încălziți la foc mediu-mare până la fierbinte, aproximativ 2 minute. Gătiți quesadillas, câte 3, până când marginile se slăbesc din comal și apar pete maronii pe partea inferioară, 2 până la 4 minute, apoi întoarceți și gătiți, apăsând ușor quesadillas plat cu o spatulă metalică, dacă este necesar, până când apar pete maronii pe partea inferioară, încă 2 până la 4 minute.
Serviți imediat cu salsa pe lateral.
Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită.