Quesadillas cu ardei și dovlecei la grătar

Quesadillas cu ardei și dovlecei la grătar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 275 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de dovlecei, ceapă, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Portobello la grătar și Quesadillas de dovleac de vară, Avocado Zdrobit, Ardei Gras Prăjit Și Ardei Jack Quesadillas, și Pachete de Halibut și folie de dovlecei cu piper de lămâie la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare (450 până la 500).
Tăiați ardeii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele. Grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; lăsați să stea 15 minute. Îndepărtați pielea carbonizată și tăiați-o. Pune deoparte.
Combinați uleiul și amestecul de condimente; periați pe ambele părți ale legumelor și presărați sare. Reduceți căldura la mediu-mare (350 până la 400) și grătiți legumele 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Se transferă într-un castron mare; se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca.
Tăiați legumele în bucăți de mușcătură. Se amestecă ardeii tocați.
Completați fiecare dintre cele 4 tortilla cu un sfert de amestec de legume; împărțiți brânzeturile uniform peste legume.
Așezați tortilele rămase peste brânză, apăsând ușor.
Grătiți quesadillas la foc mediu (300 până la 35
timp de 2 minute. Întoarceți rapid și cu atenție quesadillas, folosind o spatulă mare și largă. Grătar, acoperit cu capac de grătar, încă 2 minute sau până când brânza se topește și tortilele sunt aurii.
Tăiați fiecare quesadilla în 6 pene și serviți imediat cu salsa.