Quesadillas con Queso ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 221 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, coriandru crenguță, apă caldă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare sunt No-Queso Quesadillas, Queso Blanco Quesadillas, și Frescă Queso Arsă Și Panela Queso Cu Mojo Cilantro.
Instrucțiuni
1
Puneți masa și sarea într-un bol de amestecare. Amestecați încet în apă până ajungeți la o consistență aluată. Folosind 1 uncie din amestec, rotiți-vă într-o minge. Cu mâna, bateți aluatul și formați o tortilla (aproximativ 5 inci în diametru, grosime de 1/8 inci). Dacă aveți o presă de tortilla, puneți 1 uncie masa ball și apăsați ușor în jos și faceți o tortilla. Repetați cu amestecul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Combinați brânzeturile și dați deoparte.
3
Pentru a găti tortilla, așezați-o pe o tavă sau comal care este de aproximativ 250 de grade F. când tortilla este ușor maro, răsturnați tortilla și gătiți cealaltă parte. Când ambele părți sunt aproape gata, așezați amestecul de brânză pe 1 tortilla și acoperiți cu cealaltă, făcând o quesadilla. Gatiti pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Tăiați quesadilla în sferturi și serviți cu salsa chipotle și o crenguță de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Kg Tortillas De Maíz
Dientes De Ajo
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Puneți roșiile, ceapa și usturoiul într-o tigaie mică. Se acoperă cu ulei de măsline și se prăjește până se carbonizează și se blisteră, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
7
Lasă să se răcească.
8
Se pune în blender cu ingredientele rămase. Nu faceți piure, ci lăsați puțin gros pentru textură.
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.