Quesadillas Clasice De Pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Quesadillas clasice de pui. Această rețetă servește 4. Acest hor d ' oeuvre are 610 calorii, 39G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei iute, chimen măcinat, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 59 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Quesadillas Clasice De Pui, Quesadillas Cu Brânză Clasică, și Quesadillas de Pollo (Quesadillas de pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti piept de pui, coriandru si chimen in ulei 15-20 de minute, transformand puiul o data si amestecand ocazional amestecul de coriandru, pana cand sucul de pui nu mai este roz cand se taie centrele celor mai groase bucati. Tăiați puiul în bucăți mici; amestecați amestecul de pui și coriandru.
Periați 1 parte a 1 tortilla cu o parte din cele 2 linguri de ulei; așezați uleiul în jos în aceeași tigaie.
Strat cu o pătrime din amestecul de pui, 1/4 cană de brânză și o pătrime din ardei iute până la 1/2 inch de marginea tortilla. Se acoperă cu o altă tortilla; periați blatul tortilla cu ulei. Gatiti la foc mediu-mare 4 pana la 6 minute, intorcand dupa 2 minute, pana se rumeneste deschis.
Repetați cu tortilele rămase, amestecul de pui, brânza și ardeii iute.
Tăiați quesadillas în pene.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Asamblați quesadillas pe platou, perindând Generos părțile exterioare ale tortilelor cu ulei. Glisați cu grijă pe grătar. Grătar descoperit la 4 până la 6 inci de la foc mediu 4 până la 6 minute, întorcându-se după 2 minute, până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.