Quesadilla de sud-vest cu smântână de Cilantro-Lime
Rețeta Southwest Quesadilla cu smântână de Cilantro-Lime ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 30 minute. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 87 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați fasole prăjită, suc de lime, sâmburi de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tacos de creveți cu smântână de Cilantro-Lime, Pui De Smântână Cu Cremă De Cilantro - Lime, și Chili Vegetarian cu smântână de caju de Cilantro-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se sotează ardeiul roșu și ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Ceapă
4
Adăugați porumb, fulgi de ardei roșu, chimen și sare și piper după gust. Aruncați pentru a încorpora și sotati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Chimen
Porumb
5
Transferați într-un castron și adăugați cilantro. Preîncălziți o tavă lungă din fontă cu 2 arzătoare sau o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
6
Așezați 2 tortilla pe o suprafață de lucru și întindeți fiecare uniform cu fasole neagră prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Neagră
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Kilograme De Mure (aproximativ
7
Așezați tortilla, cu partea de fasole în sus, pe tavă (începeți cu 1 dacă folosiți o tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Presărați amestecul de ceapă-ardei roșu uniform peste partea de sus a fiecăruia, apoi presărați uniform cu brânza. Acoperiți cu o altă tortilla acoperită cu fasole neagră prăjită și gătiți până se topește brânza, aproximativ 4 minute. Întoarceți quesadillas pentru a prăji cealaltă parte. Se taie fiecare quesadilla în 8 pene, se presară cu cilantro și se servește cu smântână de lime-Cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Neagră
Ardei Roșu
Smântână
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Brânză
Ceapă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Var
9
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele împreună până când sunt combinate. Condimentează, după gust, cu sare, dacă este nevoie.
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.