Quesadilla De Sud-Vest

Quesadilla De Sud-Vest
Quesadilla sud-vest ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1202 calorii, 76g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.42 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, bulion de pui, ardei iute în sos adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este bine. Încercați Quesadilla de mic dejun Southwestern cu ouă, fasole neagră și Salsa, Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză De Curcan Afine & Salvie Quesadilla), și Quesadilla paran el Desayuno (mic dejun Quesadilla) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați tortilla de făină pe o masă. Șase dintre tortilla vor fi topuri sandwich și 6 vor fi funduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
2
Presărați cârnații de curcan uniform pe 6 tortilla de fund. Apoi, presărați 4 până la 5 uncii de brânză mozzarella peste cârnații de curcan. (Pe măsură ce quesadillas gătesc, brânza se va topi și va acționa ca lipici pentru a ține quesadilla împreună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Cârnați De CurcanCârnați De Curcan
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Adăugați 5 sau 6 fâșii de ardei gras roșu peste mozzarella și cârnații de curcan. În cele din urmă, întindeți un strat subțire de pesto de busuioc pe fiecare dintre cele 6 blaturi de tortilla de făină rămase și apăsați-l ferm deasupra secțiunii de tortilla de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Cârnați De CurcanCârnați De Curcan
Pesto De BusuiocPesto De Busuioc
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Preîncălziți grătarul la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați quesadillas pe grătar și gătiți până când sunt prezente urme de grătar și quesadilla devine maro auriu, aproximativ 5 minute. Interiorul trebuie să fie cald și brânza trebuie topită. După ce ați terminat de gătit, scoateți quesadilla de pe grătar, tăiați-o în 6 pene și serviți cu salsa preferată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Așezați bulionul de pui și ardeii chipotle cu sos adobo într-un blender și piureați până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Într-o tigaie mare la foc mediu, începeți să gătiți cârnații de curcan. Apoi adăugați amestecul Chipotle chile și gătiți până când carnea este sfărâmicioasă și bine făcută, aproximativ 10 până la 15 minute. Spre sfârșitul gătitului, adăugați salvie, oregano, chimen, sare și piper. Răciți amestecul de cârnați înainte de a-l îmbrățișa pe tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cârnați De CurcanCârnați De Curcan
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Puneți busuiocul și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Apoi, adăugați pecanii, parmezanul și sarea. Continuați să amestecați până la neted, adăugând mai mult ulei de măsline, dacă este necesar, pentru a obține o consistență netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista