Quesadilla de porumb și roșii uscate la soare cu Mozzarella afumată

Quesadilla de porumb și roșii uscate la soare cu Mozzarella afumată
Rețeta Quesadilla de porumb și roșii uscate la soare cu Mozzarellan afumat este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 1. Acest hor d ' oeuvre are 275 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, stropi de roșii uscate la soare, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei pe o parte a unei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Așezați a doua tortilla peste partea unsă a primei tortilla și frecați tortilla împreună pentru a răspândi uniform uleiul peste ambele tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați porumb; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
5
Puneți porumbul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați ceapa, roșiile uscate la soare, sarea și piperul în tigaie; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adaugă la amestecul de porumb. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
8
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați o tortilla, cu ulei în jos, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Presărați 2 linguri de brânză peste tortilla; se acoperă cu amestec de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
BrânzăBrânză
PorumbPorumb
11
Se presară cu restul de 2 linguri de brânză; se acoperă cu tortilla rămasă, cu ulei în sus. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand branza se topeste si tortilla este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
BrânzăBrânză
12
Tăiați în 4 pene.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista