Quesadilla De Porc Trasă

Quesadilla De Porc Trasă
Reteta tras Quesadilla de porc ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 35 minute. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 18 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 35. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei, oscar mayer carving Board Hickory condimentat carne de porc trasă, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Jalapeno Cremos Și Quesadilla De Porc Trasă, Quesadilla De Porc Cu Jalapeno Cremos, și Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, ardeii, usturoiul și pudra de chili; gatiti 10 min. sau până când ceapa se rumeneste, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați carne; gatiti 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Se pune lingura pe tortilla; se acoperă cu brânză. Îndoiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Gatiti in tigaie 2 pana la 3 min. pe fiecare parte sau până când fiecare quesadilla devine maro auriu pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Carne de porc trasă în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista