Quesadilla de fasole neagră
Rețeta Quesadilla cu fasole neagră vă poate satisface pofta mexicană în aproximativ 20 de minute . Această rețetă servește 2 și costă 3,05 USD per porție. O porție conține 777 de calorii , 43 g de proteine și 34 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Un amestec de fasole neagră prăjită, tortilla de făină de mărimea unui burrito, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 83% . Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quesadilla Poblano, Mango și fasole neagră , Quesadilla la foc de tabără și Quesadilla pentru mic dejun din grâu integral la cuptor .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați 1 tortilla pe o suprafață de lucru curată.
Întindeți fasolea uniform peste tortilla. Peste fasole se pune 3/4 de cană de salsa, apoi se stropește cu brânză. Acoperiți cu a doua tortilla.
Puneți quesadilla pe o foaie de biscuiți acoperită cu folie.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până când brânza se topește și blatul este crocant și maro. Între timp, amestecați guacamole și smântâna într-un castron mic.
Tăiați quesadilla în 4 părți egale și transferați-o pe o farfurie.
Serviți cu amestecul de guacamole și 1/4 cană de salsa rămasă.