Quesadilla Cu Piure De Cartofi

Piure de cartofi Quesadilla ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 706 calorii, 27G de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână smântână, cartofi, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză Curcan Cranberry & Sage Quesadilla), Quesadilla De Cartofi Dulci Și Fasole Neagră, și Quesadilla De Cartofi Dulci Și Fasole Neagră.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.