Quesadilla cu brânză de pui și capră

Rețeta Quesadilla cu brânză de pui și capră se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă din rețetele mele necesită ardei jalape, sare, cilantro și tortilla de făină. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre Mexican. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quesadilla de piersici, brânză de capră și ceapă caramelizată, Quesadilla Cu Mango, Fasole Neagră Și Brânză De Capră, și Porumb la grătar, ceapă și quesadilla cu brânză de capră Cilantro bătută.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Puneți puiul într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați amestecul de bulion. Sigilați și marinați în frigider 2 ore, întorcând sacul ocazional.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Presărați puiul cu sare și piper.
Așezați puiul și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Ceapa la grătar 3 minute pe fiecare parte sau până când ceapa se rumeneste. Grill pui 6 minute pe fiecare parte sau până la făcut. Se răcește 5 minute.
Tăiați puiul în felii foarte subțiri.
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați 1 tortilla pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu 3 linguri de brânză, jumătate de pui, jumătate de ceapă și 1 1/2 lingurițe de coriandru. Se acoperă cu 1 tortilla.
Se presară cu restul de 3 linguri de brânză, pui, ceapă și 1 1/2 lingurițe de coriandru. Se acoperă cu tortilla rămasă. Înveliți tortilla cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Tăiați în 4 pene. Completați fiecare porție cu 1 linguriță smântână.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru și serviți cu pene de var, dacă doriți.