Quenelles de pește alb cu sfeclă, hrean și ierburi proaspete
Quenelles de pește alb cu sfeclă, hrean și ierburi proaspete este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, sfeclă, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ HREAN PROASPĂT CU SFECLĂ, Hrean făcut cu sfeclă -- proaspăt--, și Pește alb simplu cu lămâie și ierburi.
Instrucțiuni
1
Pregătiți sfecla: Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Aruncați sfecla cu ulei și 3/4 linguriță sare într-un castron mediu. Aranjați sfecla pe o foaie de copt cu margini; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
3
Coaceți până când sfecla este foarte fragedă când este străpunsă cu vârful unui cuțit, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Lăsați să se răcească 10 minute; coaja.
5
Tăiați în zaruri de 1/4 inch și transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați oțet și aruncați; condimentează cu sare. Acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare (până la 2 zile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.