Quenelles de pește alb cu sfeclă, hrean și ierburi proaspete

Quenelles de pește alb cu sfeclă, hrean și ierburi proaspete
Quenelles de pește alb cu sfeclă, hrean și ierburi proaspete este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, sfeclă, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ HREAN PROASPĂT CU SFECLĂ, Hrean făcut cu sfeclă -- proaspăt--, și Pește alb simplu cu lămâie și ierburi.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sfecla: Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Aruncați sfecla cu ulei și 3/4 linguriță sare într-un castron mediu. Aranjați sfecla pe o foaie de copt cu margini; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți până când sfecla este foarte fragedă când este străpunsă cu vârful unui cuțit, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Lăsați să se răcească 10 minute; coaja.
5
Tăiați în zaruri de 1/4 inch și transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați oțet și aruncați; condimentează cu sare. Acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare (până la 2 zile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de crap jupuite, tăiate în bucăți de 3 incifileuri de crap jupuite, tăiate în bucăți de 3 inci31 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, curățați și tăiați în bucăți de 1 inchmorcovi, curățați și tăiați în bucăți de 1 inch2tulpini de țelină, tăiate în bucăți de 1 inchtulpini de țelină, tăiate în bucăți de 1 inch1pinchVârf de sare grosierăVârf de sare grosieră12 lingurițe de pudră de usturoisare grosieră, plus 3/4 lingurițăsare grosieră, plus 3/4 linguriță36creveți și cu veneSare grosierăSare grosieră750mLssticlă de vin alb uscatsticlă de vin alb uscat2mariouă, plus 2 albușuri mariouă, plus 2 albușuri mari2kilogrameoase de pește (din pește alb, știucă sau crap, sau o combinație), clătite bineoase de pește (din pește alb, știucă sau crap, sau o combinație), clătite bine1buchetarpagic proaspăt (aproximativ 12), tăiat în bucăți de 1 incharpagic proaspăt (aproximativ 12), tăiat în bucăți de 1 inch2ciorchinimărar proaspăt, separat în crenguțe micimărar proaspăt, separat în crenguțe mici2ciorchinipătrunjel proaspăt cu frunze plate, separat în crenguțe micipătrunjel proaspăt cu frunze plate, separat în crenguțe mici6crenguțepătrunjel proaspăt cu frunze platepătrunjel proaspăt cu frunze plate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilhrean proaspăt curățat finhrean proaspăt curățat fin8crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă cu gheațăapă cu gheață1Bucăți de caramele Heath Barsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingura otet de sherry sau suc de lamaie1 lingura otet de sherry sau suc de lamaie0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de știucă jupuite, tăiate în bucăți de 3 incifileuri de știucă jupuite, tăiate în bucăți de 3 inci31 litru de lapte integral, la temperatura camereisfeclă roșie, tulpini și verdeață îndepărtatesfeclă roșie, tulpini și verdeață îndepărtate1Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1Bucăți de caramele Heath Barpiper alb proaspăt măcinatpiper alb proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin alboțet de vin alb23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet de vin alboțet de vin alb5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de pește alb jupuit, tăiate în bucăți de 3 incifile de pește alb jupuit, tăiate în bucăți de 3 inci1(vinete)ceapă galbenă, tocată grosierceapă galbenă, tocată grosier31 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă galbenă, decojită și tăiatăceapă galbenă, decojită și tăiată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista