Quaglie alla Melagrana (prepeliță cu rodie)

Quaglie alla Melagrana (prepeliță cu rodie) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 354 calorii, 24g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $ 4.2 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei de măsline, mentă, vin marsala și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până portocale ai putea urma acest curs principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Quaglie con Pancetta (prepeliță cu Pancetta), Prepeliță glazurată cu rodie cu frunze de Frisee și varză de Bruxelles, și Prepeliță la grătar cu sos BBQ de rodie-portocaliu și Tabouli cu Quinoan și varză mărunțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună 1 1/2 căni semințe de rodie, suc de rodie, suc de portocale, Marsala, mentă și coajă de portocală într-un vas foarte mare de sticlă sau ceramică.
Adăugați prepelița și întoarceți-o pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la temperatura camerei timp de 2 ore.
Scoateți prepelița din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie. Condimentează prepelița în interior și în exterior cu sare și piper. Se strecoară marinada, se rezervă lichidul și se umple prepelița cu semințele de rodie. Înfășurați fiecare prepeliță cu 1 felie de pancetta.
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti prepelita 4 la un moment dat in uleiul incins pana se rumeneste pe toate partile, 5 pana la 8 minute in total.
Așezați prepelița într-o tigaie mare de prăjire într-un singur strat; deoparte.
Se toarnă bulionul de pui și marinada lichidă rezervată în tigaie și se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati pana cand sosul se reduce la jumatate din volumul original.
Se toarnă sosul peste prepeliță.
Coaceți prepelița în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, 10 până la 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Turnați sucurile din vasul de copt înapoi în tigaie; acoperiți prepelița cu folie de aluminiu și păstrați la cald. Gustați sucurile și adăugați suc de portocale suplimentar și vin Marsala, dacă doriți. Se amestecă segmentele portocalii și se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti cateva minute pana la cald.
Se toarnă sosul și segmentele portocalii peste prepeliță și se presară cu 1/2 cană de semințe de rodie pentru a servi.