Pătrățele De Tartă Cu Unt

Pătrățele De Tartă Cu Unt
Pătratele de tartă cu unt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 238 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr brun, ouă, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Pătrățele De Tartă Cu Unt, Pătrățele De Plăcintă Cu Pecan Cu Unt, și Pătrate Cu Unt De Arahide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a face baza: într-un castron mic mixer, cremă împreună 1/2 cană unt sau margarină și zahăr cofetari. Se amestecă în făină. Pat în 9x9 inch pătrat pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pentru a face umplutura: într-un castron mare combinați zahărul brun, untul topit sau margarina, ouăle bătute, oțetul, vanilia și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
StafideStafide
VanilieVanilie
OțetOțet
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă peste bază și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute, până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista