Pătrățele De Stafide Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați pătratele de stafide cu smântână. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână făină, unt, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Smântână Pătrate De Mere, Smântână-Pătrate De Rubarbă, și Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul brun până la lumină și pufos.
Combinați făina, ovăzul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă (amestecul va fi sfărâmicios).
Puneți deoparte 2 căni; puneți firimiturile rămase într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 15 minute. Mișto.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele de umplere. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 5-8 minute.
Se toarnă peste crustă; se presară cu firimituri rezervate.
Coaceți 15 minute mai mult.