Pătrățele de mămăligă cu Broccoli rabe și Pancetta

Pătrățele de mămăligă cu Broccoli rabe și Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pătratele de mămăligă cu Broccoli rabe și Pancettan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,87 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mămăligă cremoasă cu Pancettan și Broccoli rabe, Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli rabe și nuci de pin, și Broccoli Rabe Cu Pancettan Și Usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți ușor un vas de copt de 8 pe 11 1/2 inci sau 9 pe 13 inci. Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui și 2 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați 1 linguriță de sare. Bateți treptat făina de porumb până se omogenizează. Gatiti la foc moderat, amestecand cu o lingura de lemn, pana se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Turnați mămăliga În vasul de copt și neteziți blatul; periați cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute, până când partea de sus și de jos sunt aurii și cruste.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până devin aurii, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
8
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați broccoli rabe și restul de 1/4 cană de apă, condimentați cu sare și piper și aruncați ușor. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, 5 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când apa s-a evaporat și broccoli rabe este fraged, cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Tăiați mămăliga În 6 bucăți și transferați-o în farfurii. Se amestecă jumătate din Pecorino în broccoli rabe și se pune cu lingura peste mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
PecorinoPecorino
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
11
Se presară cu Pecorino rămas și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista