Pătrățele de mămăligă cu Broccoli rabe și Pancetta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pătratele de mămăligă cu Broccoli rabe și Pancettan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,87 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mămăligă cremoasă cu Pancettan și Broccoli rabe, Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli rabe și nuci de pin, și Broccoli Rabe Cu Pancettan Și Usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Ungeți ușor un vas de copt de 8 pe 11 1/2 inci sau 9 pe 13 inci. Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui și 2 căni de apă la fiert.
Adăugați 1 linguriță de sare. Bateți treptat făina de porumb până se omogenizează. Gatiti la foc moderat, amestecand cu o lingura de lemn, pana se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Turnați mămăliga În vasul de copt și neteziți blatul; periați cu 1 lingură de ulei de măsline.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute, până când partea de sus și de jos sunt aurii și cruste.
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până devin aurii, 4 până la 5 minute.
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți până când ceapa se înmoaie.
Adăugați broccoli rabe și restul de 1/4 cană de apă, condimentați cu sare și piper și aruncați ușor. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, 5 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când apa s-a evaporat și broccoli rabe este fraged, cu 2 minute mai mult.
Tăiați mămăliga În 6 bucăți și transferați-o în farfurii. Se amestecă jumătate din Pecorino în broccoli rabe și se pune cu lingura peste mămăligă.
Se presară cu Pecorino rămas și se servește.