Pătrunjelul A Zdrobit Cartofii
Pătrunjelul zdrobit cartofii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 80 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 34 de cenți pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze ondulate, usturoi, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pătrunjelul A Zdrobit Cartofii, Pătrunjelul A Zdrobit Cartofi Noi, și Cartofi zdrobiți cu brânză de capră și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, puneți cartofii și usturoiul; adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți; fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți cartofii, rezervând lichid de gătit.
În cratiță, mash cartofi, usturoi, patrunjel, sare și piper cu masher de cartofi doar până la cocoloase. Adăugați treptat aproximativ 1/4 cană de lichid de gătit, zdrobind până se combină, dar încă plin de cocoloașe. Se amestecă smântâna.