Reteta patrunjel-menta Salsa Verde este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 46 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 90 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, pătrunjel cu frunze plate, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de miel cu Salsa verde de lămâie-mentă, Raft de miel cu napi pentru copii și Salsa verde de mentă, și Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 6 ingrediente și 2 linguri. apă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Bateți pătrunjelul și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Lăsați să stea 20 de minute.
4
Adus la masă de Elizabeth Winslow, cofondator al Farmhouse Delivery (farmhousedelivery.com).
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.