Pătrunjel-Mentă Salsa Verde
Reteta patrunjel-menta Salsa Verde este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 46 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 90 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, pătrunjel cu frunze plate, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de miel cu Salsa verde de lămâie-mentă, Raft de miel cu napi pentru copii și Salsa verde de mentă, și Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 6 ingrediente și 2 linguri. apă până se dizolvă sarea.
Bateți pătrunjelul și menta.
Lăsați să stea 20 de minute.
Adus la masă de Elizabeth Winslow, cofondator al Farmhouse Delivery (farmhousedelivery.com).
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.