Pătratele Lăcustelor
Pătratele Grasshopper ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 72 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 98 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de mentă, crincormme de menthe, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pătratele Lăcustelor, Pătrate De Lăcustă Înghețate, și Pătrate De Desert Grasshopper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 de F. F. Ungeți ușor o tigaie de copt de 13 x 9 inci și tapetați cu 2 foi de folie încrucișate, lăsând o surplombă de 2 inci pe toate părțile. Folie de unt.
Topiți untul și ciocolata cu zahăr brun într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat, amestecând ocazional, până se omogenizează.
Bateți ouăle și vanilia până se combină.
Bateți în făină, cacao și sare până când sunt combinate.
Întindeți aluatul uniform în tava de copt și coaceți până se fixează și o culegere de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede aderente, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 1 1/2 ore.
Aduceți smântâna la foc mic într - o cratiță de 2 până la 3 litri și scoateți-o de pe foc.
Se toarnă peste ciocolată albă într-un castron.
Lăsați să stea 1 minut, apoi bateți până se omogenizează. Se amestecă crincormme de menthe și se extrage și se răcește, acoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Aduceți smântâna la foc mic într - o cratiță de 2 până la 3 litri și scoateți-o de pe foc.
Se toarnă peste ciocolată dulce-amăruie într-un castron.
Lăsați să stea 1 minut, apoi bateți până se omogenizează. Se răcește, acoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Întindeți ganache de mentă deasupra brownie-ului răcit într-un strat subțire uniform folosind spatula offset, apoi răciți până când este ferm, dar încă ușor lipicios, aproximativ 30 de minute.
Se întinde ganache de ciocolată peste mentă și se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore.
Ridicați desertul din tigaie folosind surplomba de folie. Rulați un cuțit greu sub apă fierbinte și ștergeți-l, apoi tăiați marginile desertului (1/4 inch de fiecare parte).
Tăiați desertul în pătrate și coajați din folie.
* Pătratele se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, răcite într-un recipient etanș 3 săptămâni.* Vă recomandăm cacao Droste neîndulcit și ciocolată Lindt dulce-amăruie pentru această rețetă specială.