Pătrate de tort cu caramel înstelat
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, pătratele de tort de caramel înstelat ar putea fi un remarcabil lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 268 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 24. Un amestec de zahăr glazură, colorare alimentară, făină de auto-creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 81 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un desert accesibil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cookie-uri de noapte înstelată, Tort De Noapte Înstelat, și Nopți Înstelate Înstelate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 140C / convențional 160C / gaz
Ungeți părțile laterale ale unei cutii elvețiene, aproximativ 32cm x 23cm x 2cm, cu unt.
Așezați forma pe o foaie de pergament de copt antiaderent și trageți-o în jurul ei cu un creion.
Tăiați de-a lungul acestei linii, astfel încât să rămâneți cu o bucată de pergament de aceeași dimensiune ca baza de tablă. Apăsați-l în cutie.
Puneți untul și siropul într-o cratiță mică. (Dacă este posibil, așezați mai întâi tigaia pe niște solzi și notați greutatea înainte de a turna siropul). Încălziți ușor tigaia la foc mic până când untul s-a topit complet, apoi amestecați bine pentru a combina.
Se ia de pe foc și se răcește aproximativ 15 minute.
Puneți făina într-un castron mare cu 1 linguriță de sare. Se amestecă zahărul muscovado cu o lingură de lemn. Bateți siropul răcit și untul până se amestecă. Dacă vi se pare greu de făcut, cereți unui adult să vă ajute.Crăpați ouăle într-un ulcior.
Se toarnă laptele și se bate cu o furculiță. Acum turnați acest lucru în castron cu făina și zahărul și amestecați până când amestecul este neted.
Turnați amestecul în staniu și atingeți ușor suprafața de lucru pentru a-l nivela. Puneți-l pe o foaie de copt mai mare decât cositorul.
Coaceți timp de 40-50 de minute până când a crescut și ferm în centru. Verificați dacă tortul este gata, făcând un adult să-l apese cu degetul. Ar trebui să fie ferm și elastic.
Cereți unui adult să scoată cositorul din cuptor, apoi lăsați-l să se răcească timp de 10 minute. Folosiți un cuțit cu lamă rotundă pentru a tăia orice tort care a venit peste părți. Rulați cuțitul în interiorul părților laterale ale formei de tort, răsturnați tortul pe un suport de răcire cu sârmă și lăsați timp de 2 ore sau până la rece. Apoi glisați tortul pe o scândură și tăiați cele patru margini, astfel încât să aveți un dreptunghi de 30 cm x 20 cm.
Tăiați lung în benzi late de 5 cm.
Amestecați jumătate de zahăr glazură într-o cană cu o picătură de apă caldă într-o pastă groasă, folosind o linguriță. Pune deoparte. Cernem puțin zahăr glazură pe un blat și împărțim marțipanul în trei.
Rotiți fiecare piesă într-o minge. Faceți o adâncitură cu degetul mare într-una dintre bile și, folosind un băț de cocktail, picurați câteva picături de colorare roșie. Frământați mingea până se colorează uniform. Repetați cu o a doua minge și colorare verde. Lăsați a treia minge simplă. Dacă nu doriți să obțineți culoarea pe mâini,purtați mănuși de bucătărie curate.
Praf mai mult zahăr glazură pe blatul de lucru și întindeți bilele la grosimea unei monede de 1. Folosind un mic tăietor de stele (sau încercați alte forme, cum ar fi holly), eliminați opt stele în fiecare culoare. Tamponați o pată de glazură pe fiecare formă și lipiți șase de-a lungul fiecărei benzi de tort.
Tăiați între ele pentru a face 24 de pătrate.
Pudrați partea superioară a prăjiturilor cu restul de zahăr glazură. Aranjați pe farfurii de hârtie, acoperite cu folie alimentară sau în cutii frumoase.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.