Pătrate De Sparanghel
Pătratele de sparanghel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție conține 80 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sparanghel, ceapă vidaliană, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pătrate de șuncă și sparanghel, Pătrate de șuncă și sparanghel, și Sparanghel Gustare Pătrate.
Instrucțiuni
Desfaceți rulourile de semilună și apăsați aluatul într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci, apăsând pentru a sigila perforațiile.
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului la 375 timp de 6 până la 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa și sotati 5 minute.
Adăugați usturoiul tocat și sotati 2 minute.
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch și rezervați sfaturi.
Adăugați bucăți de sparanghel în tigaie; sotati 4 până la 6 minute sau până când sunt crocante.
Adăugați sfaturi de piper și sparanghel; sotati 1-2 minute sau pana cand se inmoaie.
Se amestecă amestecul de sparanghel pe crusta pregătită; se presară cu brânzeturi.
Coaceți amestecul de sparanghel pe raftul inferior al cuptorului la 375 timp de 6 până la 8 minute sau până când brânza se topește.