Pătrate De Rubarbă Cu Cinci Ingrediente

Pătrate De Rubarbă Cu Cinci Ingrediente
Pătratele de rubarbă cu cinci ingrediente ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 315 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți unt, ouă, rubarbă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate De Cârnați Cu 3 Ingrediente, Pătrate De Căpșuni-Rubarbă, și Pătrate De Turtă Scurtă Cu Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Rezervați 2 linguri din amestecul de tort. Într-un castron mare, tăiați untul în amestecul de tort rămas, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când se sfărâmă. În partea de jos a tigaie 13x9-inch unse, pat 2 cani de amestec. Rezervați amestecul sfărâmicios rămas pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 13 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
În castron mare, bate rezervat 2 linguri tort se amestecă, zahăr și ouă cu mixer electric la viteză medie până la crem. Se amestecă rubarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă peste crusta parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Presărați deasupra amestecul sfărâmicios rămas.
6
Coaceți cu 45 până la 50 de minute mai mult sau până când se rumenesc și centrul este setat. Se răcește ușor înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald sau rece cu frișcă. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista