Pătrate De Rubarbă
Pătratele de rubarbă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de unt, zahăr, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pătrate De Turtă Scurtă Cu Rubarbă, Pătrate De Cheesecake Cu Rubarbă, și Pătrate De Căpșuni-Rubarbă.
Instrucțiuni
Combinați făina și zahărul; se taie în unt până se sfărâmă. Apăsați într-un 13-in. x 9-în. tigaie de copt.
Se coace la 350 la 10 minute. Se răcește ușor.
Pentru umplere, amestecați făina și smântâna într-un castron până se omogenizează.
Adăugați 1-1 / 4 căni de zahăr și gălbenușuri de ou; se amestecă bine. Îndoiți în vanilie și rubarbă.
Coaceți la 325 de minute pentru 55-60 de minute sau până când un cuțit ascuțit introdus lângă centru iese curat.
Între timp, faceți o bezea bătând albușurile până se înțepenesc.
Adăugați zahărul rămas și bateți din nou până se formează vârfuri tari.
Scoateți tortul din cuptor; se acoperă imediat cu bezea și se fierbe ușor.