Pătrate de mămăligă de roșii uscate la soare, acoperite cu trei ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pătrate de mămăligă de roșii uscate la soare, acoperite cu trei ardei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 56 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 55 și costă 21 de cenți pe porție. Un amestec de unt, brânză mozzarella cu lapte polly-o, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, făina de porumb și sarea într-o cratiță grea. Gatiti la foc mic 30 min. sau până când amestecul se îngroașă și se îndepărtează de partea laterală a tigaiei, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați parmezan, roșii și 1/4 cană de unt; se amestecă bine. Lingură în tigaie unsă de 13x9 inci; blat neted. Se răcește la temperatura camerei. Acoperă. Dați la frigider cel puțin 2 ore sau până la 3 zile până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Gatiti si amestecati ardeii si ceapa in 1 lingura. ulei în tigaie mare la foc mediu pana cand se inmoaie. Se amestecă fenicul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Tăiați mămăliga În 12 pătrate. Topiți restul de 1 lingură. ulei și 1 lingură. unt în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pătrate de mămăligă; gatiti pana cand fundul patratelor se rumeneste usor; intoarce-te. Acoperiți fiecare cu 1 felie de brânză; acoperi. Continuați să gătiți până când fundul este ușor rumenit și brânza este topită.