Pătrate De Mousse De Ciocolată Congelate

Pătrate De Mousse De Ciocolată Congelate
Congelate pătrate mousse de ciocolata ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 287 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 83 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză philadelphia, prăjituri oreo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pătrate De Mousse De Ciocolată Albă Cu Căpșuni Congelate, Pătrate De Trufe Cu Mousse De Ciocolată Neagră, și Mousse De Ciocolată Congelată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linie tigaie pătrată de 9 inci cu folie de aluminiu Reynolds Wrap, cu capete de folie care se extind peste laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați firimiturile de prăjituri și untul; apăsați pe fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Topiți 4 oz. ciocolată conform instrucțiunilor de pe pachet. Bateți crema de brânză întinsă într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Bateți treptat în lapte, apoi topiți ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Groase De Murături De Mărar8 Felii Groase De Murături De Mărar
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Bateți în biciul rece; se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Înghețați 6 ore. Între timp, faceți bucle de ciocolată din ciocolata rămasă. (Vezi sfat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
6
Scoateți desertul din congelator 15 min. înainte de servire; lăsați să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia ușor. Folosiți mânere din folie pentru a ridica desertul din tigaie; tăiat în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Garnisiți cu bucle de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista