Pătrate De Migdale I
Pătratele de migdale iau aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 173 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, extractul de vanillan, oul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pătrate de migdale II, Pătrate de smochine și migdale, și Pătrate De Zmeură-Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci.
Pentru a face crusta: într-un castron mare, cremă de scurtare, zahăr alb și zahăr brun. Se separă oul și se bate în gălbenuș și vanilie, amestecând până se omogenizează bine. Adăugați încet făina și amestecați bine.
Apăsați aluatul uniform în tava de copt.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până când blatul se rumeneste.
Topiți ciocolata la un cazan dublu la foc mic.
Întindeți ciocolata topită peste crusta caldă.
Se presară deasupra cu migdale.
Lăsați să se răcească pe grătar înainte de tăiere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Concerto Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.