Pătrate De Marshmallow Prăjite-Nucă De Cocos

Pătratele de Marshmallow prăjite-nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 70 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Un amestec de zahăr, nucă de cocos, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Înghețată Prăjită Cu Lapte De Cocos Marshmallow, Tort ușor de lămâie cu glazură de Marshmallow + nucă de cocos prăjită, și Pâine prăjită cu banane de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos prăjită cu vanilie.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Prajiti nuca de cocos intr-o tigaie superficiala la cuptor, amestecand ocazional, pana devine aurie, 7-10 minute.
Ulei 9-inch tava de copt, apoi se presara partea de jos cu 1/2 ceasca de nucă de cocos prăjită.
Presărați gelatina peste 1/2 cană de apă în vasul mixerului și lăsați să se înmoaie în timp ce faceți sirop.
Încălziți zahărul, siropul de porumb, sarea și restul de 1/2 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mic, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Aduceți la fierbere la foc mediu, fără a amesteca, spălând orice cristale de zahăr pe partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece.
Se pune termometrul in sirop si se continua fierberea, fara agitare, pana se inregistreaza 240 de grade F (soft-ball stage).
Se ia de pe foc și se lasă să stea până se disipează bulele.
Cu mixer la viteză mică, se toarnă sirop fierbinte în gelatină într-un flux subțire în jos partea de castron. Creșteți viteza la mare și bateți până când este foarte gros, aproximativ 15 minute.
Adăugați extracte de vanilie și nucă de cocos și bateți încă 1 minut.
Lingură marshmallow peste nucă de cocos prăjită în tigaie și apăsați uniform cu vârful degetelor umezite pentru a netezi partea superioară (va fi foarte lipicioasă), apoi presărați uniform partea superioară cu 1/2 cană de nucă de cocos prăjită.
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei până când este ferm, aproximativ 2 ore.
Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii marshmallow și inversați pe o tăietură.
Tăiați în benzi de 3/4 inci lățime, apoi tăiați fiecare bandă în pătrate de 3/4 inci.
Puneți nuca de cocos prăjită rămasă într-un castron mic și dragați marshmallows în el pentru a acoperi complet.
* Pătratele de Marshmallow se păstrează, stratificate între foi de hârtie pergament într-un recipient etanș, într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase 1 lună.· Pentru a evita lipirea, încercați să faceți marshmallows într-o zi uscată.