Pătrate de gheață de nucă de cocos
Pătratele de gheață de nucă de cocos necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 674 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți lapte condensat, zahăr glazură, colorant alimentar roz comestibil și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bakla-pătrate și înghețată, Pătrate De Înghețată De Arahide, și Pătrate Ușoare De Înghețată Funfetti.
Instrucțiuni
Folosind o lingură de lemn, amestecați laptele condensat și zahărul glazurat într-un castron mare. Va deveni foarte rigid. Lucrați nuca de cocos în amestec până când este bine combinată, folosiți-vă mâinile, dacă doriți.
Împărțiți amestecul în două și frământați o cantitate foarte mică de colorant alimentar într-o jumătate. Pudrați o scândură cu zahăr glazură, apoi modelați fiecare jumătate într-un dreptunghi neted și așezați una peste alta.
Rulați cu un sucitor, remodelând cu mâinile la fiecare două rulouri, până când aveți un dreptunghi de gheață de nucă de cocos în două tonuri de aproximativ 3 cm grosime.
Transferați pe o farfurie sau placă și lăsați neacoperit timp de cel puțin 3 ore sau, în mod ideal, peste noapte pentru a seta.
Tăiați în pătrate cu un cuțit ascuțit și împachetați în pungi sau cutii. Acestea se vor păstra cel puțin până la o lună, dacă sunt depozitate într-un recipient etanș.