Pătrate de gheață de nucă de cocos

Pătrate de gheață de nucă de cocos
Pătratele de gheață de nucă de cocos necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 674 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți lapte condensat, zahăr glazură, colorant alimentar roz comestibil și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bakla-pătrate și înghețată, Pătrate De Înghețată De Arahide, și Pătrate Ușoare De Înghețată Funfetti.

Instrucțiuni

1
Folosind o lingură de lemn, amestecați laptele condensat și zahărul glazurat într-un castron mare. Va deveni foarte rigid. Lucrați nuca de cocos în amestec până când este bine combinată, folosiți-vă mâinile, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Împărțiți amestecul în două și frământați o cantitate foarte mică de colorant alimentar într-o jumătate. Pudrați o scândură cu zahăr glazură, apoi modelați fiecare jumătate într-un dreptunghi neted și așezați una peste alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3
Rulați cu un sucitor, remodelând cu mâinile la fiecare două rulouri, până când aveți un dreptunghi de gheață de nucă de cocos în două tonuri de aproximativ 3 cm grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Transferați pe o farfurie sau placă și lăsați neacoperit timp de cel puțin 3 ore sau, în mod ideal, peste noapte pentru a seta.
5
Tăiați în pătrate cu un cuțit ascuțit și împachetați în pungi sau cutii. Acestea se vor păstra cel puțin până la o lună, dacă sunt depozitate într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista