Pătrate De Date Diabetice

Pătrate De Date Diabetice
Rețeta pătratelor de date diabetice este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 39 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pătrate De Brânză Cremă De Dovleac Diabetic, Pătrate De Date, și Pătrate De Curmale De Ovăz Și Nuci pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista