Pătratele de citrice de Crăciun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 80 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coajă de lămâie, ouă, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pătrate De Citrice De Crăciun, Pătrate Albe De Crăciun Crunch, și Berry-Citrice Pătrate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți o tigaie de 9 pe 12 1/2-inch. Tapetați tigaia cu folie și lăsați aproximativ 2 inci în plus pe toate părțile. Ungeți folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2
Bateți făina, amidonul de porumb și sarea împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un mixer în picioare prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei sau cu un mixer de mână, bateți untul cu zahărul pe mediu, până când este ușor și pufos, aproximativ 4 minute. Turn mixer la viteză mică, se adaugă ingredientele uscate și se amestecă până când doar combinate. Nu suprasolicitați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită, întinzându-l uniform pe tigaie și apăsând pentru a face o acoperire groasă de 1/4 inci peste fundul tigaiei. Acoperiți cu folie de plastic, apoi apăsați și aplatizați folosind mâinile deasupra pentru a netezi și uniformiza aluatul. La frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Scoateți plasticul din partea superioară a aluatului și înțepați aluatul cu o furculiță sau o frigăruie de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Între timp, topiți jeleul în cuptorul cu microunde până când este suficient de moale pentru a se răspândi, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Întindeți jeleul cu o perie de patiserie sau o spatulă offset peste crustă. Reveniți la cuptor și gătiți încă 10 minute. Se răcește crusta complet pe un suport de sârmă, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Perie De Patiserie
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Între timp, bateți ouăle, gălbenușurile, zahărul, laptele condensat îndulcit, făina și sarea împreună într-un bol mediu. Bateți până când este gros și ușor palid. Se amestecă sucurile de citrice și coaja și se amestecă ușor pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se toarnă umplutura pe crusta răcită și se coace până când umplutura este fermă, dar încă slăbită și clătinată în centru, aproximativ 25 până la 30 de minute. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Se răcește la frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Scoateți barele din frigider și înmuiați fundul acestuia în apă caldă pentru a înmuia untul și a elibera folia de pe părțile laterale ale tigaiei. Folosiți folie pentru a ridica patiseria din tigaia de copt și transferați-o pe o tăietură. Folosind un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, tăiați în aproximativ 50 de pătrate de 1 1/2 inci, ștergând cuțitul cu un prosop fierbinte și umed între tăieturi. Acoperiți fiecare pătrat cu un mic segment triunghiular de clementină sau portocaliu de sânge (cu coaja pe) și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge Portocaliu
Clementină
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară