Pătrate De Cartofi Dulci Cu Maioneză De Lămâie-Usturoi

Pătratele de cartofi dulci cu maioneză de lămâie-usturoi sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 30 de porții. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 76 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Dacă aveți la îndemână murături din lemn, ulei de măsline, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Încercați Cartofi prăjiți cu sare de busuioc și maioneză de usturoi, Cartofi prăjiți cu sare de busuioc și maioneză de usturoi, și Burgeri de usturoi cu miere cu maioneză dulce și acrișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați cuburi de cartofi dulci pe o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci.
Stropiți cartofii cu 2 lingurițe. ulei, și se presară cu piper și sare. Aruncă pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 15 până la 20 de minute, întorcând cuburile de două ori.
Gătiți cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați 1 felie de cârnați deasupra a 1 cub de cartofi dulci; asigurați-vă cu un cules de lemn. Repetați cu feliile de cârnați rămase și cuburile de cartofi.
Se servește cu maioneză de lămâie-usturoi.