Pătrate de caise

Pătrate de caise
Rețeta de pătrate de caise se poate face în aproximativ 55 de minute. Pentru 44 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 24. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Funcționează bine ca aperitiv. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, sare, unt și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt pătratele de caise, pătratele de caise și pătratele de caise.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți oul și extrageți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Glazura Decorativa Rosu1 Tub Glazura Decorativa Rosu
1/4 De Kilogram De Sunca Macinata Complet Fiarta (aproximativ 3/4 De Cana)1/4 De Kilogram De Sunca Macinata Complet Fiarta (aproximativ 3/4 De Cana)
2 Linguri Caju Sarate2 Linguri Caju Sarate
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)
2
Combinați făina, coaja de portocală, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Pune o treime deoparte pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Legatura Spanac Proaspat Tocat1/2 Legatura Spanac Proaspat Tocat
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1/4 De Kilogram De șuncă Măcinată Complet Fiartă (aproximativ1/4 De Kilogram De șuncă Măcinată Complet Fiartă (aproximativ
Aluat Filo (dimensiune 14x9 Inchi)Aluat Filo (dimensiune 14x9 Inchi)
3
Presă aluatul rămas într-un aluat uns de 13 inchi. x 9-in. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Muschi De Porc, Capacul Gras LăsatFriptură De Muschi De Porc, Capacul Gras Lăsat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Ascuțit Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Ascuțit Proaspăt Ras
4
Combinați conservele, sucul de lămâie și coaja; se întinde uniform peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 (8 Uncii) Coadă De Homar, Gătită, Tăiată Cubulețe Medii1 (8 Uncii) Coadă De Homar, Gătită, Tăiată Cubulețe Medii
ConservăConservă
Zmeura Intreaga Proaspata Sau CongelataZmeura Intreaga Proaspata Sau Congelata
5
Se sfărâmă aluatul rezervat peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Muschi De Porc, Capacul Gras LăsatFriptură De Muschi De Porc, Capacul Gras Lăsat
6
Coaceți la 350° timp de 40 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți în Formă De Pește în MiniaturăBiscuiți în Formă De Pește în Miniatură
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
7
Tăiați în pătrate.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista