Pătrate de budincă alb-negru
Reteta Budinca alb-negru se poate face in aproximativ 4 ore si 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 172 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 46 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, lapte, budincă de ciocolată și budincă cu aromă de vanilie. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu un scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: pătrate de budincă alb-negru, pătrate alb-negru și pătrate de cheesecake alb-negru.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 2 ingrediente; apăsați pe fundul tigaii de 13 x 9 inci.
Bate crema de branza, amestecurile uscate de budinca de vanilie si 1-1/2 cani de lapte intr-un castron mare cu mixerul pana se omogenizeaza bine; răspândit peste crustă.
Bateți amestecul de budincă de ciocolată și laptele rămas cu telul 2 min.; puneți-l într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor. Tăiați colțul mic din partea de jos a pungii. Introduceți vârful în amestecul de budincă, stoarceți budinca de ciocolată în 6 dungi longitudinale peste budinca de vanilie. Trageți scobitoarea prin dungi pentru a decora. Se da la frigider 4 ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.