Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați pătratele de brânză vegetală. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană, primară și דל פחמימות,ă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ardei gras, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pătrate De Brânză Vegetală, Pătrate Vegetale, și Pătrate De Aperitive Vegetale.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotează broccoli și ardeiul roșu în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Lingurați într-un 9-in uns. vas de copt pătrat. Într-un alt castron mare, combinați ouăle, laptele, 3/4 cană de brânză, cimbru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Usturoi
Cimbru
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Se toarnă peste amestecul de broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 25-30 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
6
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.