Pătrate De Brânză De Roșii Uscate La Soare
Pătratele de brânză de roșii uscate la soare sunt a vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 247 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oregano, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Pentru a face crusta: într-un castron mediu amestecați făina și untul sau margarina până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Adăugați oul și amestecați doar până când aluatul începe să se aglomereze. Apăsați aluatul pe fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inci (aluatul va fi subțire).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10 minute, până când este ușor auriu.
Se lasă să se răcească și se lasă deoparte (Notă: păstrați cuptorul la aceeași căldură.)
Puneți roșiile, uleiul rezervat, usturoiul și oregano într-un blender sau robot de bucătărie. Se toacă fin. Se amestecă în ouă.
Adăugați cremă de brânză (ar trebui să fie temperatura camerei) și amestecați totul până se omogenizează.
Adăugați smântână și amestecați până când toate amestecate împreună.
Transferați amestecul într-un bol mediu și amestecați ceapa verde. Se condimentează cu sare și piper după gust și se toarnă umplutura în crusta rezervată.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplerea se umflă și este maro deschis, aproximativ 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei și se taie în pătrate.